Select Page

OZDRAVLJENJE PO GOSPINOM ZAGOVORU: U MEĐUGORJU SAM OZDRAVIO I USTAO IZ KOLICA

OZDRAVLJENJE PO GOSPINOM ZAGOVORU: U MEĐUGORJU SAM OZDRAVIO I USTAO IZ KOLICA

Cristianu Filiceu iz malog mjesta Piane Crati u Italiji, koji će 25. travnja napuniti 45 godina, dolaskom u Međugorje život se potpuno promijenio. Cristian je za Večernji list posvjedočio o svojoj borbi s teškom bolešću i čudesnom ozdravljenju!

U ispovijesti koju u cijelosti donose u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH ovog četvrtka, 16. travnja, Cristian govori kako je živio uobičajenim obiteljskim životom do 2011. kada su se pojavili simptomi multiple skleroze. Bolest je napredovala i završio je u kolicima. Jedino su mu oči bile pokretne. Pluća su mu oslabjela i disao je 10 posto. Uz kolica, morao je koristiti i poseban aparat za disanje.

No, onda je 23. rujna 2013. sa župnikom don Antonellom Luceom i jednim prijateljem odlučio doći u Međugorje. Prvoga dan susreo se s vidjelicom Vickom u centru sestre Kornelije u Vionici, a nakon Vickina svjedočanstva i molitve nad njim, otišli su na Brdo ukazanja. Tu je osjetio posebnu milost, a dan kasnije se poželio vratiti te je čudesno ozdravio i prohodao na Brdu ukazanja o čemu ekskluzivno govori u tiskanom izdanju Večernjaka.

Posuški.info

OGLASI

Loading