Select Page

PADAJU MASKE SALONSKIH FRONTOVACA: Čoviću nećemo dopustiti smjene SDP-ovih ljudi, a SDA nek uzme šta hoće..

PADAJU MASKE SALONSKIH FRONTOVACA: Čoviću nećemo dopustiti smjene SDP-ovih ljudi, a SDA nek uzme šta hoće..

Zašto je DF-u toliko stalo da u nadzornim odborija ostanu SDP-ovi ljudi? Tko je to nabrifirao Komšića i na čijoj je on to uzici? Zašto je nedopustivo preuzimanje kontrole nad strateškim hrvatskim tvrtkama od stranaka koje su izabrali Hrvati a posve normlano je da nad tim tvrtkama godinama kontrolu vrše bošnjačke partije?

I zašto je posve normalno velikim borcima protiv nacionalizma , navodno, da SDA-u ne diraju njihove tradicionalne mastodontske firme? Jel Željko Komšić tek ekspozitura, produljeni selfiestick krupnih kapitalista koji prodaju ideju socijalnog siromašnoj raji, a sve u projektu osobnog bogaćenja? Glupo pitanje. Svi znamo da je Željko jako poštena persona i da su svi oni oko njega još veće poštenjačinje. Uostalom vrijeme je to pokazalo, a i pokazuje… Nisu oni u politici radi para , vengo radi ideala! Jel tako drugovi? Tako je…

Predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić izjavio je kako će se njegovi ministri u Federalnoj vladi već na prvoj sjednici sukobiti s ministrima iz HDZ BiH oko smjena u javnim poduzećima, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Pošto smatram da je ambicija gospodina Čovića da sve ono što on smatra svojim zabranom, političkim, ekonsmkim,.. posječe, to neće moći što se nas tiče. Mi ćemo biti protiv toga. To će biti sudar odmah, kazao je Komšić. Što će SDA odabrati, ne znam, jer tu će SDa prevagnuti, kazao je Komšić.

Komšić je, uz ostalo rekao i kako, što se njega tiče, i Zlatko Lagumdžija može biti direktor Elektroprivrede BiH, kako je DF greška, te kako ih Čović stalno gurao u bošnjačku stran(k)u i stvari sređivao s Izetbegovićem,..

Poledajte cijeli intervju s Komšićem, koji je vodio Senad Hadžifejzović na Face tv.

Poskok.info

OGLASI

Loading