Select Page

Pikić staklo, MPT i Interijer Lovrić novi članovi UGP-a

Pikić staklo, MPT i Interijer Lovrić novi članovi UGP-a

Udruga gospodarstvenika Posušje odnedavno je bogatija za tri nova člana Pikić staklo d.o.o., MPT d.o.o. i Interijer Lovrić d.o.o.

Pikić staklo je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom na poslovima obrade, prodaje i ugradnje svih vrsta stakla, kao i proizvodnje raznih proizvoda od stakla za poslovne i stambene objekte, kao što su: fasade, izostakla, ograde, kuhinjska stakla, tuš kabine, razna dekorativna stakla itd.

Rezanje, obradu, brušenje, bušenje i sve ostale potrebne radnje u pripremi stakla za ugradnju, u Pikić staklu rade se na najsuvremenijim strojevima poznatih europskih marki. Isto tako, staklo se kupuje od najpoznatijih europskih proizvođača stakla, kao što su: Guardian Glass, AGC Flat Glass Adriatic i Sangalli Vetro Porto Nogaro.

Tvrtka je osnovana 1993. godine kao društvo jedne osobe, a danas je u poslovnom prostoru tvrtke u Posušju zaposleno 11 stručnih zaposlenika.

DSCN8864

Veliki dio svojih poslova Pikić staklo, preko kooperantske tvrtke u Hrvatskoj, obavlja i u inozemstvu, a posebice u: Hrvatskoj, Njemačkoj i Crnoj Gori. Upravo ovih dana pri završetku su radovi na hotelu Dubrovnik u Zagrebu i jednom većem stambeno-poslovnom centru u Berlinu.

Na domaćem tržištu, u tijeku su poslovi na izradi stakla za novi objekt najveće posuške tvrtke Vokel d.o.o.

Veliki je popis poslovnih i stambenih objekata, a posebice u turizmu, u koje su ugrađena razna stakla iz ove, poznate po kvaliteti, posuške tvrtke

MPT ima dugu tradiciju u proizvodnji sirupa i sokova koju su započeli 1991. godine kao SZR Studenac, a kao MPT d.o.o. djeluju od 1993. godine. Od prvih dana proizvodnje posluju s najboljim svjetskim proizvođačima koncentrata i sirovine za sokove i sirupe, a na tržištu su poznati po vlastitim brendovima: LERO, MPT, Kisela i Traubisoda.

Koncesiju za punjenje prirodne izvorske vode na vrelu Vrba, koje se nalazi u Rakitnu na 936 m nadmorske visine, dobili su 2004. godine. Ova izuzetno kvalitetna voda na tržištu se prodaje pod brendom Montana.

Na punjenju izvorske vode Montana u Rakitnu i proizvodnji sirupa i sokova u Posušju zaposleno je 9 zaposlenika.

Interijer Lovrić d.o.o. je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom poslovanja na prodaji širokog asortimana građevinskog materijala za unutrašnju suhu izgradnju stambenih i poslovnih prostora. Prodajni programi tvrtke su: suhomontažni sustavi, spušteni stropovi, boje i lakovi i razni alati. Osim uvozom, prodajom i distribucijom robe, Interijer Lovrić se bavi i proizvodnjom raznih limenih profila za suhogradnju.

Tvrtka je osnovana 1994. godine kao društvo jedne osobe, a danas zapošljava 14 zaposlenika. Od samih početaka uspostavila je suradnju s najpoznatijim europskim proizvođačima suhomontažnih sustava i svih vrsta stropova.

1

Od nedavno, sjedište Interijer Lovrića je u vlastitom novoizgrađenom poslovnom prostoru u ulici Vukovarska bb (Južna obilaznica) u Posušju, ukupne površine 8.000 m2, od kojih je prodajno-skladišni objekt 1.000 m2, a proizvodna hala 150 m2.

Distribuciju robe do svoje četiri podružnice koje se nalaze u: Mostaru, Međugorju, Livnu i Tomislavgradu, kao i do ostalih kupaca, Interijer Lovrić vrši sa svojim voznim parkom u kojem je 10 voznih jedinica.

Posušje.net/UGP

OGLASI

Loading