Select Page

Pioniri HŠK Posušje prvaci lige

Pioniri HŠK Posušje prvaci lige

Nikad nismo gledali zanimljiviju završnicu pionirskog prvenstva. U velikoj konkurenciji, momčad Lea Sliškovića je uzela titulu prvaka te iza sebe ostavila NK Široki Brijeg, HNK Tomislav, NK Troglav i ostale klubove. Bila je to sezona za pamćenje za pionire HŠK Posušje, koji su najavili velike stvari u doigravanju za prvaka BiH.

Danas su izabranici Lea Sliškovića prodefilirali Ljubuškim i sa (8-0) pregazili NK Bigeste i potvrdili titulu prvaka u posljednjem kolu. Oni još imaju jedan mali zadatak sljedećeg tjedna kada moraju odraditi zaostali meč u dalekom Glamoču kod NK Šator.

Nakon te utakmice imaju tjedan dana odmoru, pa pripreme za državnu smotru u glavnom gradu BiH-Sarajevu. Bila je ovo čak peta titula za Sliškovića, ali prva pionirska, jer je do sada vodio početnike. Velike čestitke treneru i odličnim mladim igračima koji su nam svima u klubu donijeli veliko veselje i radost, te pokazali da na Mokrom Docu postoji mnogo talenta. Napomenimo još da je najbolji strijelac prvenstva naš David Čamber s 36 golova.

Hsk Posusje

OGLASI

Loading