Select Page

“Plavo-bijeli” ugošćuju Slogu iz Uskoplja

“Plavo-bijeli” ugošćuju Slogu iz Uskoplja

Nakon tjedan dana odmora pred HŠK Posušje novi su izazovi i borbe u Drugoj ligi FBiH-Jug.

U petom kolu na Mokri Dolac stižu sportski prijatelji iz dalekog Uskoplja-HNK Sloga.

Zahtjevan će to biti meč za Lea Sliškovića i njegove izabranike, jer dosta oslabljeni ući će u ovaj meč.

U nedjelju pred domaću publiku sigurno neće istrčati prvi strijelac kluba napadač Dominik Begić, a pod upitnikom je i nastup stopera Krešimira Crnogorca.

No Sliškovića zasigurno veseli činjenica da se u momčad vraća mladi junior Ivan Bešlić, koji dosta brzine i agresivnosti donosi prema naprijed.

U nedjelju će navijači Posušja vidjeti premjeru novog domaćeg plavo-bijelog dresa, na kojem se nalazi slika “zelenog dragulja” najvećeg simbola kluba.

Što se tiče utakmica u ovom kolu vrijedi izdvojiti derbi kola koji se igra u Butorović Polju gdje domaći FK Klis dočekuje iznenađenje prvenstva HNK Ljubuški, a mali derbi igrat će se i na čitlučkim Barama gdje HNK Brotnjo dočekuje HNK Tomislav.

Iz HŠK Posušje pozvali su sve navijače i ljubitelje nogometa, da u nedjelju pohode Mokri Dolac i daju podršku klubu, da dođe do nove pobjede.

Susret se igra u nedjelju 15.9.2019. u 16:30h na stadionu Mokri Dolac, a ulaz za sve navijače je slobodan. Live promjene rezultata i udarne postave možete pratiti službene Facebook stranice i Instagram profila HŠK Posušje. Još napomenimo kako se sve utakmice u ovom kolu igraju u nedjelju, osim one u Jablanici koja se igra u subotu u 16:30h.

Posuški.info

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading