Select Page

Pobjeda Posušja za kraj sezone i treće mjesto

Pobjeda Posušja za kraj sezone i treće mjesto

Nogometaši HŠK Posušje na najbolji mogući način zaključili su sezonu 2015./16. u Drugoj ligi FBiH – Jug.

U okviru 30. kola na Mokrom docu uvjerljivom igrom nadigrali su čitlučko Brotnjo s 2:0.

“Plavo-bijeli” su poveli u 20. minuti utakmice kada gol postiže Danijel Begić na asistenciju Dominika Begića. Ovim golom samo je potvrdio svoj izuzetni angažman u ovoj sezoni i tako zadržao poziciju najboljeg strijelca.

Od početka je Posušje puno bolje izgledalo i stajalo na terenu tako da pobjeda niti u jednom trenutku nije dolazila pod upitnik. Ipak, potvrdu pobjede trebalo je čekati  do 78. minute kada točku na “i” stavlja još jednim pogodkom Zdenko Bilać.

hsk Posusje 3

Na kraju Posušje je završilo na odličnom trećem mjestu, prvenstveno zahvaljujući odličnim igrama u proljetnom djelu prvenstva u kojem su doživjeli tek jedan poraz na gostovanju kod Igmana – prvaka.

KN “Poskoci” se ovim putem zahvaljuju treneru Leu Sliškoviću, igračima na trudu i ovom sjajnom uspjehu. Te poručuju: “‘Preko trnja do zvijezda’ – stara latinska poslovica koja se sve više i više prati naš klub. Ovim putem bi se još zahvalili upravi kluba na čelu s predsjednikom Dariom Sesarom i svim članovima nadzornog i upravnog odbora našeg kluba.Vidimo se sljedeće sezone još jači!”

Posušje.net/Foto: Arhiva-grude-online.info

OGLASI

Loading