Select Page

Počinje malonogometni turnir u Vinjanima

Počinje malonogometni turnir u Vinjanima

Malonogometni turnir „Hercegovački Vinjani 2023.“ počinje večeras na igralištu područne osnovne škole u Vinjanima. Kao i dosadašnjih godina, prva večer je otvaranja na blagdan suzaštitnice župe sv. Ane koja se slavi danas.

Nakon svečanog otvaranja turnira kada će župnik don Neđo Krešić molitvom i blagoslovom otvoriti turnir, kreću prve utakmice.

Svake večeri turnira odigravat će se po četiri utakmice. Večeras u 19.30 otvaraju turnir utakmicom ekipe Pekara Kljenak i Veleprodaja Penava. U 20.30 sati igraju ekipe Vinjani Super Grill i Prosine. U 21. 30 sati igraju ekipe Podlokva i Wolf Bau. Zadnje utakmice prve večeri je na rasporedu u 22.30 sati i igraju ekipe Metalplast i Vokel.

Naslov brani ekipe HVIDRA Mostar koji će i ove godine sudjelovati na turniru. Oni su jedna od 25 ekipa koje su se prijavile na ovogodišnje izdanje turnira. Prvo mjesto nosi nagradu od čak 6000 marka, drugo 1500 KM, a treće 500 maraka.

Kada govorimo o sutrašnjem rasporedu, turnir se sutra neće igrati jer je završnica malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje. Pauze od utakmica će biti i 6. kolovoza, ali i na večer kada se održava humanitarna akcija u Zagorju. Predviđeno trajanje turnira je do Velike Gospe.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading