Select Page

Počinju Dani Matice hrvatske u Mostaru

Počinju Dani Matice hrvatske u Mostaru

Predstavom Teatra GAVRAN iz Zagreba – “Savršeni partner“ u ponedjeljak, 11. listopada u 20 sati u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače počinju ovogodišnji Dani Matice hrvatske – Mostarsko proljeće, u uvjetima složenih epidemioloških prilika – ponovno, kao i prošle godine, u jesenskom izdanju.

Ulaz na predstavu bit će isključivo uz pozivnice koje vrijede kao ulaznice; još malo njih ostalo je za sutrašnje svečano otvaranje i Gavranovu predstavu i mogu se, tko ih želi, preuzeti u uredu Matice hrvatske u Mostaru, u ponedjeljak od 9 do 14 sati. Inače, Gavranovu predstavu “Savršeni partner“ režirala je Slađana Kilibarda, a glume Ana Vilenica, Sven Jakir i Kristina Krepela, navode iz Matice hrvatske Mostar.

O predstavi…

Što se događa kada žena poželi savršenog partnera, možete saznati u novoj komediji najizvođenijeg hrvatskog kazališnog autora. S puno humora i uz suptilno oslikavanje muško-ženskih odnosa, predstava donosi tri neobična upečatljiva karaktera. Mlada poslovna žena Tina, nezadovoljna svojim dugogodišnjim partnerom, javlja se na natječaj znanstvenice Barbare koja je konstruirala savršenog muškarca androida o kakvom sanja svaka žena. Kako izgleda odnos suvremene žene i “savršenog muškarca” otkrijte u novoj komediji Mire Gavrana, najizvođenijeg hrvatskog kazališnog pisca u zemlji i inozemstvu. Sjajna glumačka ekipa i vrhunska režija – neobična predstava za kazališne sladokusce!

vecernji.ba

OGLASI

Loading