Select Page

Podjela bodova na Mokrom Docu između Intera i Libera

Podjela bodova na Mokrom Docu između Intera i Libera

U derbiju 6. kola Prve ženske nogometne lige FBiH – JUG posuški Inter i SFK Libero iz Goražda odigrali su na Mokrom Docu 1:1 (1:1).

Prvo poluvrijeme bilo je u znaku gostujućih igračica koje su bolje kombinirale u sredini i samim time kreirale vise prilika pred golom domaćina, ali na golu je bila sigurna Prljević koja brani nekoliko čistih šuteva.

U završnici prvog dijela, malobrojna publika na prohladnom i kišovitom Mokrom Docu, vidjela je dva gola. Prvo gošće dolaze u vodstvo preko Milene Đorđević u 37. minuti utakmice, da bi samo šest minuta kasnije Matea Galić u 43. domaći sastav dovela do poravnanja rezultata. Ovo je bio prvi gol koji je Libero primio u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Potpuno drugačiji pristup utakmici domaćih nogometašica vidjeli smo u drugom poluvremenu. Bile su puno agresivnije i konstantno su radile pritisak na zadnju liniju Libera. Imale su nekoliko prilika koje nisu uspjele završiti udarcem na gol, a one koje bi uputili nisu bili precizni.

Gošće su se tek probudile nakon 77. minute kada Inter ostaje s igračicom manje na terenu. Izravni crveni karton zaslužila je vratarka Prljević koja kao zadnji igrač obrane nepropisno zaustavila protivničku igračicu.

U posljednjih 13. minuta utakmice bilo je puno uzbuđenja pred oba gola, ali na kraju nije bilo promjene rezultata, pa se i jedni i drugi moraju zadovoljiti bodom.

Rezultati 6. kola:
Inter – Libero 1:1
Sarajevo – Čelik 0:6
Brotnjo – Respekt 15:0

Tablica
1. Libero 13
2. Brotnjo 12
3. Inter 10
4. Troglav 9
5. Čelik 6
6. Respekt 3
7. Sarajevo 0

Raspored 7. kolo:
Čelik – Brotnjo
Libero – Sarajevo
Troglav – Inter

Posušje.net

OGLASI

Loading