Select Page

Podrška adaptaciji prostora Udruge umirovljenika Posušje

Podrška adaptaciji prostora Udruge umirovljenika Posušje

Jučer su predsjednik Općinskog vijeća Ivan Lončar i načelnik Ante Begić obišli prostorije Udruge umirovljenika na Vojuši u Posušju.

Naime, iako Udruga koja okuplja posuške umirovljenike djeluje već duži niz godina, nisu imali adekvatne prostorije u kojima bi se mogli okupljati u većem broju. Stoga su pokrenuli inicijativu adaptacije prostora na adresi Kralja Petra Svačića, gdje je već u funkciji administrativni ured.

Predsjednik udruge Ante Karamatić, predstavio je jučer gostima iz Općine projekt uređenja Kluba umirovljenika koji je zahjevao temeljitu renovaciju prostora, rekonstrukciju elektroinstalacija i sustava grijanja te nabavku namještaja. Jedna od prednosti za buduće korisnike treće životne dobi jeste i smještaj u prizemlju, čime će im se olakšati dostupnost mjestu i sadržajima.

Predsjednik OV-a Ivan Lončar i Načelnik Begić dali su podršku realizaciji ovog projekta te su izrazili nadu kako će on biti mjesto na kojem će članovi udruge, ali i ostali naši umirovljenici ugodno provoditi vrijeme.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading