Select Page

Podrška adaptaciji prostora Udruge umirovljenika Posušje

Podrška adaptaciji prostora Udruge umirovljenika Posušje

Jučer su predsjednik Općinskog vijeća Ivan Lončar i načelnik Ante Begić obišli prostorije Udruge umirovljenika na Vojuši u Posušju.

Naime, iako Udruga koja okuplja posuške umirovljenike djeluje već duži niz godina, nisu imali adekvatne prostorije u kojima bi se mogli okupljati u većem broju. Stoga su pokrenuli inicijativu adaptacije prostora na adresi Kralja Petra Svačića, gdje je već u funkciji administrativni ured.

Predsjednik udruge Ante Karamatić, predstavio je jučer gostima iz Općine projekt uređenja Kluba umirovljenika koji je zahjevao temeljitu renovaciju prostora, rekonstrukciju elektroinstalacija i sustava grijanja te nabavku namještaja. Jedna od prednosti za buduće korisnike treće životne dobi jeste i smještaj u prizemlju, čime će im se olakšati dostupnost mjestu i sadržajima.

Predsjednik OV-a Ivan Lončar i Načelnik Begić dali su podršku realizaciji ovog projekta te su izrazili nadu kako će on biti mjesto na kojem će članovi udruge, ali i ostali naši umirovljenici ugodno provoditi vrijeme.

OGLASI

Loading