Select Page

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana

U Bosni i Hercegovini danas će prevladavati pretežno vedro vrijeme. Vjetar će biti slab, promjenjivog smjera. Dnevne temperature iznosit će od -3 do 3, na jugu od 2 do 7 stupnjeva.

U četvrtak će u Bosni biti umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini vedro. U središnjim i istočnim područjima Bosne moguć je povremen i slab snijeg. Jutarnje temperature iznosit će od -11 do -5, na jugu od -4 do 1, a dnevne od -2 do 3, na jugu od 4 do 8 stupnjeva.

U petak će biti pretežno vedro. Jutarnje temperature od -11 do -5, na jugu od -2 do 3, a dnevne od -4 do 0, na jugu od 3 do 8 stupnjeva.

U subotu se očekuje pretežno sunčano vrijeme. Tijekom dana i u večernjim satima postepeno naoblačenje doći će sa zapada. Jutarnje temperature kretat će se od -13 do -6, na jugu od -5 do 0, a dnevne od -4 do 2, na jugu od 3 do 8 stupnjeva.

U nedjelju će biti pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne se i u večernjim satima u Bosni očekuju snijeg i susnježica. Jutarnje temperature kretat će se od -8 do -2, na jugu od -1 do 3, a dnevne od 0 do 6, na jugu od 5 do 9 stupnjeva, priopćeno je iz Odsjeka za analizu i prognozu vremena Federlanog hidrometeorološkog zavoda BiH.

OGLASI

Loading