Select Page

Policijski službenici PU Posušje otkrili počinitelja odgovornog za vožnju po kružnim tokovima

Policijski službenici PU Posušje otkrili počinitelja odgovornog za vožnju po kružnim tokovima

Policijski službenici PU Posušje otkrili su identitet osoba koje su, u dva navrata u posljednji mjesec dana, s motornim vozilima uništavale zajednička materijalna dobra.

Noću s 15./16. veljače motorno vozilo, kojim je upravljala tada nepoznata osoba, ušlo je na travnati dio kružnog toka u mjestu Rastovača, nakon čega je vozač namjernim proklizavanjem kotača po travnatoj površini kružnog toka načinio materijalnu štetu, a potom se s vozilom uputio do kružnog toka kod PD Divna gdje se gdje ke s vozilom prešao preko zemljanog dijela, pričinivši materijalnu štetu.

Operativnim radom policijski službenici su utvrdili da je navedenu štetu počinilo motorno vozilo marke “Mitsubishi Pajero”, BH registarskih oznaka, kojim je upravljao M. B. (21) iz Posušja, te će za počinjeni prekršaj isti biti sankcioniran putem prekršajnog naloga.

kruzni-tok-posusje-0224116

Sličan prekršaj počinjen je 23. siječnja na kružnom toku u mjestu Ričina, tada je PU Posušje zaprimila prijavu da nepoznata osoba, s motornim vozilom marke Mercedes njemačkih registarskih oznaka, uništava travnatu površinu kružnog toka u mjestu Ričina.

Postupajući po prijavi građana policijski službenici PU Posušje izišli su na mjesto događaja te zaustavili i kontrolirali motorno vozilo marke Mercedes, kojim je upravljao M. B. (22) iz Posušja, nakon čega je za počinjeni prekršaj isti sankcioniran putem prekršajnog naloga.

Posušje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading