Select Page

Politička presuda sarajevskih aga protiv Širokog je sramotan nastavak majorizacije nad Hrvatima

Politička presuda sarajevskih aga protiv Širokog je sramotan nastavak majorizacije nad Hrvatima

Široki Brijeg, Hercegovina ali i većina hrvatskog naroda u BiH posebno onog dijela koji barem malo prati najbolju nogoloptačku ligu ovog ‘carstva’ danas je ostao konsterniran (u čudu) od propisane kazne koje su sarajevski oci donijeli protiv NK Široki Brijeg. Iako niti u najgorim snovima nitko normalan nije očekivao kaznu veću od petstotinjak maraka, nemoralne osobe bh nogometa udarile su enormne i neshvatljivo visoke kazne za ovaj klub želeći ga najvjerojatnije kazniti za osvajanje trofeja pobjednika Kupa BiH. Na ABCportalu smo već pisali da se ništa, ama baš ništa nije dogodilo na Pecari što bi uopće moglo završiti na ovakav način s obzirom da se gore stvari događaju na drugim stadionima, posebno onim sarajevskim, međutim takve stvari se uopće ne razmatraju niti postoje indicije da se zbog nečega suspendiraju.

Ovakve ‘presuda’ koja je svakako politički obrazložena (zviždanje himni, skandiranja fašističkih slogana i druge neosnovane konstrukcije). Gospoda iz sarajevskog saveza bi trebala nekada pogledati i izvan bh livada ili barem otići na neke poznatije video kanale koji bilježe snimke zvižduka npr. navijača Barcelone na španjolsku himnu i slične stvari zbog kojih nema suspenzija. Uzvikivanje starog domoljubnog pozdrava ‘za dom spremni’ nije nikakav ustaški pozdrav iako su ga isti možda zloupotrebljavali. Danas u hrvatskoj postoje stotine sudskih presuda koje su odbacile optužbe na račun njega a znano je da taj pozdrav je upisan i na spomeniku domovinskom ratu u Splitu pa ako hoćete i u Jasenovcu je sasvim legalno postavljena ploča s tim starim uzvikom ili pozdravom koju policija naravno nije niti pokušala skinuti. U čemu je onda problem ‘sarajevske age’?

Zapravo, pravi problem možda i nisu sarajevske age već bi mogao biti problem ukoliko Široki prihvati ovakvo nešto politički montirano i vrlo opasno na svoja leđa. Ovom kaznom se svakako politički udara na hrvatski narod, ona pokazuje veliku moć Sarajeva koje tradicionalno i uvijek spletkari, ucjenjuje i odbacuje bilo što god dolazi od Konjica na niže. Pošto se doista radi o jednoj monstrouznoj politički montiranoj presudi tako bi se trebali i postaviti prema istoj. Hrvatski političari bi već danas jasno i nedvosmisleno morali obrazložiti svima onima koji sramotno čine ovakve stvari uperene protiv Hrvata, da se ne može na ovaj način i nekorektno odnositi prema narodu kojeg predstavljaju na svim razinama vlasti. Ovo je specifična državna tvorevina, nikad nitko neće zaustaviti zvižduke na Pecari dok god muslimani svojataju ovu državu te uzimaju sebi za pravo da nam nešto udijele ili ne! Treba konačno okrenuti ploču i pokazati da nismo bedaki kako to ovih dana kaže najpoznatiji Hercegovac u Zagrebu. Ukoliko ova montirana politička idiotarija prođe u poznatoj hrvatskoj političkoj šutnji sigurno je da će to biti još jedan udarac koji će dodatno stvoriti istinski privid nastavka provođenja majorizacije na svim poljima kad su u pitanju Hrvati! Hoćemo li šutjeti o ovom?

ABCportal.info (IR)

TAGOVI

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading