Select Page

POMOZIMO: Moj korizmeni dar za potrebite

POMOZIMO: Moj korizmeni dar za potrebite

I ove godine Vijeće mladih općine Posušje započinje sa svojom do sada uspješnom humanitarnom akcijom.

„Za većinu nas u gradu Posušje proljeće označava razdoblje svjetlosti, radosti, nade, užurbanosti, priprema za nadolazeći blagdan Uskrs, te opće pozitive izazvane lijepim i sunčanijim danima. Međutim, moramo biti svjesni da svuda oko nas postoje oni kojima svakodnevica je puna borbe za preživljavanje, a na nama je da to pokušamo promijeniti“, priopćeno je iz Vijeća mladih općine Posušje.

Zato Vijeće mladih općine Posušje poziva sve nas da pomognemo donijeti radost potrebitima kroz korizmenu akciju „Moj dar za potrebite“. Akcija ide tako da artikl po svom izboru stavite u kutiju koja će biti postavljena u trgovinama na vidnom mjestu. „Molimo da ne zaboravite da ste vi ti koji mogu mijenjati svoju okolinu na bolje. Donesite svjetlo u nečiji dom za ovaj Uskrs, učinite da Posušje opet svijetli jače nego ikad prije!“ poručili su iz Vijeća mladih općine Posušje.

Trgovine u kojima su postavljene kutije za odložiti artikle su: DIVNA Supermarket, Prodajni centar IVKA Posušje, OLI prodajni centar Posušje, Pekarna Stević, Konzum, Market Vican, Panko, S.T.R. Ana i Pivac, priopćeno je iz Vijeća mladih općine Posušje. (zp)

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading