Select Page

Ponos Posušja na prijemu kod Općinskog načelnika

Ponos Posušja na prijemu kod Općinskog načelnika

Povodom osvajanja prvog mjesta učenika Gimnazije fra Grge Martića iz Posušja na kvizu znanja iz opće kulture u Ljubuškom, Općinski načelnik Branko Bago organizirao je prijem za dvojicu zlatnih sudionika, Antu Čuturu i Slavena Bakulu, učenike 3. i 4. razreda ove škole.

Nagrađeni učenici došli su u pratnji ravnatelja Gimnazije Ante Jukića, a u razgovoru s mladim gostima načelnik je rekao kako su oni ponos Posušja i najbolji promotori posuškog kraja. Također izrazio je nadu kako će u budućnosti, po završetku školovanja, ovi iznimno uspješni učenici vratiti se u svoj rodni kraj i doprinijeti njegovom razvoju.

NATJECANJE LJUB 5

Kviz znanja iz opće kulture „Ljubko“ organizira se već petu godinu za redom, a u njemu sudjeluju učenici svih srednjih škola s područja Županije Zapadnohercegovačke. Posuška Gimnazija s ovog natjecanja ponosni je vlasnik čak pet trofeja- četiri zlatne i jedne srebrne sove.

Treba ovome dodati kako su i učenici Srednje strukovne škole ostvarili uspjeh. Naime u konkurenciji s ostalim strukovnim školama na natjecanju ostvarili su najviše bodova i najbolji plasman.

Čestitamo!

opcina-posusje.ba

OGLASI

Loading