Select Page

Posjeta HPD-u Malačka povodom 20. rođendana njihova društva

Posjeta HPD-u Malačka povodom 20. rođendana njihova društva

Kao i niz prethodnih godina tako i ove na poziv prijatelja iz HPD Malačka odazvali smo se na proslavi 20-e godišnjice HPD”Malačke”.

Proslava je započela petak a mi smo se priključili u subotu u popodnevnim satima. U subotu oko 17 sati započela je svečana skupština na kojoj se prvi obratio predsjednik HPD-a Malačka Petar Penga s riječima dobrodošlice. Zatim je pozdravne riječi svim prisutnima uputio gradonačelnik grada Kaštela Ivan Udovičić s čestitkama i željama za još bolji uspjeh i što više osvojenih vrhova.

Nakon prikazivanja dokumentarnog filma “20 godina postojanja “HPD Malačke” u kojem je ukratko prikazano djelovanje društva od osnutka do dana današnjega. Potom je uslijedilo potpisivanje povelje prijateljstva između našeg društva i prijatelje iz HPD Malačka s kojima nas veže dugogodišnje prijateljstvo, zatim vatromet, pa večera, druženje, pjesma, ples….veselo do kasno u noć. Nedjelja je rezervirana za planinarenje već tradicionalnom turom od Labina preko Botića, Crnog kruga do doma na Malački. Ove godine je to bio pravi zimski uspon na Kozjak. Naime, dočekao nas je snijeg oko 10 – 15 cm. Po dolasku na dom uslijedila je Sv. Misa, ručak a zatim su podijeljene zahvalnice svim planinarskim društvima. Zahvaljujemo se domaćinima na gostoljubivosti i ukazanoj časti u vidu povelje o prijateljstvu!

hpd-plocno.com

OGLASI

Loading