Select Page

Poskoci ovaj vikend u Zenici brane titulu ekipnog prvaka FBiH

Poskoci ovaj vikend u Zenici brane titulu ekipnog prvaka FBiH

Taekwondo Prvenstvo Federacije BiH za sve uzraste u disciplini sportske borbe i formi održat će se ove subote u Zenici. Na Prvenstvu će nastupiti oko 400 natjecatelja iz 19 klubova sa područja Federacije BiH.

Podsjetimo, prošle 2016. godine domaćin Prvenstva je bio taekwondo klub Poskok iz Posušja koji je postao ekipni prvak Federacije u sportskoj borbi i formama. Četri posuška borca su proglašena najboljima u svojim kategorijama a posuški klub je u 2016. godini imao 11 prvaka Federacije u sportskoj borbi te 4 prvaka u formama.

Titulu ekipnih prvaka Federacije u 2017. godini taekwondo klub Poskok će braniti sa 26 natjecatelja (14 u sportskoj borbi i 12 u formama). Za seniore nastupaju u sportskoj borbi Mihaela Senjak, Martina Kovač i Marin Begić a u formama Lucija Bašić i Danijel Boban. Također u sportskoj borbi nastupaju juniori Petar Tomić, Marko Đerek, Petar Tokić, David Bašić, Marija i Ružica Crnogorac, te kadeti Antonio Bešlić, Patrik Tokić, Ilija i Slavo Jukić.

U formama još nastupaju Matej Bešlić, Mate Dragoja, David Dumančić, Sara Grubišić, Manda Pekas, Jelena Bakula, Luka Landeka, Igor Gavrić, Iva Tomić i Anela Jukić.

Poskoke će voditi glavni trener kluba Petar Boban i vođa puta Andrija Jukić.

Sponzor nastupa na prvenstvu je Supermarket Divna iz Posušja.

posusje.net

OGLASI

Loading