Select Page

Posljednji dan za registraciju birača u Mostaru za izbor zastupnika u Hrvatski sabor

Posljednji dan za registraciju birača u Mostaru za izbor zastupnika u Hrvatski sabor
Generalni konzulat RH obavještava sve hrvatske državljane koji žele glasovati na izborima za zastupnike u Hrvatski sabor u Mostaru, da je ovo zadnji dan (srijeda 24. lipnja) za podnošenje zahtjeva za prethodnu i aktivnu registraciju.

Mole se svi birači koji žele glasovati u Mostaru da se prethodno ili aktivno registriraju kako bi se izbjegle veće gužve na biralištima, priopćeno je.

Podsjećamo da, svi birači koji nemaju e-osobnu iskaznicu Republike Hrvatske s adresom prebivališta koje pokriva Generalni konzulat Republike Hrvatske u Mostaru, trebaju se prethodno registrirati.

Izbori u Mostaru će se održati 4. i 5. srpnja u OŠ Petra Bakule na adresi Kralja Tomislava 9.

Obrasci zahtjeva za prethodnu/aktivnu registraciju, kao i sve informacije vezane uz predstojeće izbore dostupne su i na web stranici Ministarstva uprave Republike Hrvatske.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti GK RH u Mostaru, tel.: 036/355-070; 036/355-073; E-mail: izbori.mostar@mvep.hr

(www.jabuka.tv)

OGLASI

PRODAJA STANOVA I GRAĐEVINSKIH PARCELA

[slb_exclude]Investitor izgradnje, društvo Domusgradnja oglašava prodaju stanova i građevinskih parcela. U novoformiranom naselju u Ulici Mile Bošnjaka (Jukića njive) u tijeku je izgradnja višestambene zgrade s ukupno 16...

Loading