Select Page

Posušanin Luka Kukić s Osijekom (II) podigao pehar 3. HNL – Istok

Posušanin Luka Kukić s Osijekom (II) podigao pehar 3. HNL – Istok

Momčad Osijeka II natjecanje u Trećoj HNL Istok završila je na način kako je i odigrala drugi dio sezone – pobjednički. Bijelo-plavi su i s pričuvnom postavom slavili na gostovanju kod Bedema u Ivankovu gdje su pobijedili 2:1.

Jedan od junaka momčadi s Gradskog vrta je mladi 22-godišnji Posušanin Luka Kukić čija je vrijednost po transfermarektu oko 250 tisuća eura. Kukić je nogomet počeo igrati u Posušju te je u kadetskoj konkurenciji prešao u Imotski s kojim je osvojio naslov u drugoj ligi.

0000015657_986_370_cut

Nakon toga se preselio u Park mladeži. S crvenima je tada u juniorskoj konkurenciji postao prvak Hrvatske. Zatim je uslijedila posudba u Imotskom gdje je prvi put igrao seniorski nogomet i pomogao klubu da se spasi od ispadanja iz druge lige te povratak u Split.

Ove sezone je za Osječane nastupio u 29 utakmica, propustio je samo ovu posljednju. Primio je 17 golova dok je svoju mrežu netaknutom uspio sačuvati u čak 12 navrata.

Na kraju ćemo dodati da je momčad u 15 odigranih utakmica u drugom dijelu natjecateljske godine ostvarila čak 13 pobjeda, uz jedan remi i poraz.

Posušje.net/NK Osijek

OGLASI

Loading