Select Page

POSUŠJE: Livanjke zasluženo prve, Posušanke druge

POSUŠJE: Livanjke zasluženo prve, Posušanke druge

U gradskoj sportskoj dvorani u Posušju odigrana je završnica košarkaškog prvenstva juniorki Herceg Bosne. Nastupala su četiri ženska sastava: Zrinjski, Brotnjo, Livno i Posušje.

U prvom susretu juniorke ŽKK Posušje pobijedile su Brotnjo (46:41). U drugom susretu ŽKK Livno bio je uvjerljiv i nadigrao ŽKK Zrinjski 2010 rezultatom 57:23.

Tur-junHB-zajedno_pec_bih_300416

Vodila se izjednačena bitka za 3.mjesto između Brotnja i Zrinjskog. Pobjednik se nije znao sve do kraja a treće mjesto ipak su osvojile juniorke Brotnja (64:61).

U finalu su se borile odlične Livanjke i vrlo dobre Posušanke. No, znalo se da će ŽKK Livno osvojiti prvo mjesto što se i dogodilo. Bile su uspješnije i na kraju su slavile uvjerljivo (66:22).

Tur-junZ-HB.Pos_pec_bih

Prvakinjama iz Livna nagradu (pehar i medalje) kapetanici Mateji Visković dodijelio je predsjednik KS Herceg Bosne Romeo Bilinovac. Za drugo mjesto Posušankama je nagrade dodijelio Zvonimoir Širić, predsjednik ŠSO Posušje, a treću nagradu ŽKK Brotnjo dodijelio je Ivan Čutura (donator). Ovom prigodom nagrade su dodijeljene i predkadetkinjama ( Livno, Posušje, Brotnjo) te kadetkinjama (Livno, Brotnjo, Posušje).

Tur-junZ-HB-Livno_pec_bih

Potom je nastalo prravo slavlje na parketu s čestitkama, pjesmom i zajedničkim snimkom. Svi su potvrdili da je to bila prava sportska fešta.

Večernji list/Pero Crnogorac

OGLASI

Loading