Select Page

POSUŠANIN ZAPJEVAO S KLAPOM RIŠPET NA NAJPRODAVANIJEM KLAPSKOM KONCERTU U POVIJESTI SPALADIUM ARENE PRED VIŠE OD 8000 LJUDI!

POSUŠANIN ZAPJEVAO S KLAPOM RIŠPET NA NAJPRODAVANIJEM KLAPSKOM KONCERTU U POVIJESTI SPALADIUM ARENE PRED VIŠE OD 8000 LJUDI!

Status najpoznatije hrvatske klape, te činjenicu kako iza najemotivnijih ljubavnih balada nove generacije stoje oni, klapa Rišpet, dokazali su možda najzahtjevnijoj publici – onoj dalmatinskoj.

Upravo je dalmatinska publika ona koja klapsku pjesmu živi, radi čega je na koncertu u prepunoj Spaladium Areni u Splitu zavladala zaista čarobna atmosfera.

Više od dva i pol sata trajao je koncert klape Rišpet u Spaladium Areni pred više od 8000 posjetitelja, tijekom kojega je publika uživala. Na pozornicu su se popele i Zorica Kondža Doris Dragović, a Ivo Amulić se pjesmama prisjetio Olivera, Coce i Fiamenga, a fešta nije mogla proći ni bez Mišine pjesme.

“Ovo je definitivno događaj koji se ne viđa svaki dan” – samo je kratko za naš portal prokomentirao Posušanin Tomislav Čutura koji je član ove hrvatske planetarno popularne klape.

Na kraju koncerta Rišpetovci su obećali kako će vrlo brzo opet ‘zapivat’ u gradu pod Marjanom.

Posušje.net/Dalmatinski.portal/Net.her/Foto: Petar Fabijan i Veljko Martinović

OGLASI

Loading