Select Page

Posušanke uoči nastupa u The Voiceu: Još nismo svjesne što smo postigle

Posušanke uoči nastupa u The Voiceu: Još nismo svjesne što smo postigle

Posušanke Ivana Jukić i Ana Širić u subotu nastupaju u prvoj emisiji uživo glazbenog showa “The Voice”.

Nakon odličnih nastupa u showu i prolaska dalje u prošlotjednom dvoboju, mlade Posušanke gostovale su u programu Radija Posušje.

Kao da još nisam ni svjesna dokle sam stigla, ući u top 16 uz toliko odličnih pjevača. To je prevelika stvar, pogotovo jer sam inače jako samokritična, ali evo sad se pokazalo da ovo moje pjevanje stvarno ima smisla, kazala je Ivana Jukić.

Kaže da je teško mogla zamisliti ovakav razvoj događaja i da bi mogla tako daleko dogurati.

Moj put je počeo na Uskrs prošle godine, tada sam se prijavila. Nisam mislila ni da ću biti pozvana na pred-audiciju, a kamoli da ću doći do ove faze, kazala je Ivana.

Zahvalila se slušateljima na praćenju i podršci, posebno svojim sumještanima iz Posušja.

Osjećam se jako uzbuđeno, ali malo i stresno. Teško je bilo zamisliti da će se sve ostvariti. Koliko sam sretna i uzbuđena, toliko sam još i zbunjena, rekla je Ana Širić, dodavši da još nije dovoljno osvijestila postignuće koje je ostvarila.

I dalje ne vjerujem, čini mi se da ću doći k sebi tek za par mjeseci kad ovo sve prođe i The Voice bude iza mene i ne bude glavna tema, istaknula je Ana.

Ivana i Ana složile su se da je bilo teško uklopiti sve te obveze u svakodnevni život, posao, studiranje, a podijelile su sa slušateljima i da je bilo teško rastati se od drugih natjecatelja showa s kojima su sklopili prijateljstva.

Mlade Posušanke nakon prolaska u dvoboju sada se obje nalaze u timu Damira Urbana, za kojega imaju samo riječi hvale, a ne kriju ni zadovoljstvo što su zajedno u timu.

Bilo mi je jako drago što smo zajedno u timu Damira Urbana, bila sam stvarno sretna da ćemo skupa surađivati i da naše malo mjesto Posušje ima čak dvije pjevačice koje su dogurale tako daleko. Jako puno truda i muke je uloženo u sve to i drago mi je da ćemo nas dvije zajedno prolaziti kroz naše slatke muke, zaključila je Ana.

Emisija “The Voice” na programu je u subotu, 13. siječnja od 20:15 sati na HRT-u.

Posušje. INFO

OGLASI

Loading