Select Page

POSUŠJE : 14. Vinski golf turnir

POSUŠJE : 14. Vinski golf turnir

Ovog vikenda u petak i subotu 28. i 29. listopada 2022. u Posušju će se održati 14. tradicionalni Vinski turnir u golfu .

Pod sloganom ”Turnir koji spaja” ovo je jedan od opuštenijih turnira, možda i zbog vina, ali uvijek s pobjedničkom ambicijom i pozitivnim energijom svih sudionika, kojih će ove godine biti najviše do sada – čak 65.

“Ovo je jedan specifičan turnir na kojem se promovira golf u Posušju i u Hercegovini, ali promovira se i općina Posušje i Zapadnohercegovačka županija, zajedno s vinom”, kazao nam je organizator ovog turnira Mario Mandurić iz Golf kluba Posušje, pozivajući sve da lijep subotnji dan iskoriste dolaskom na posuški golf teren i uživaju u dobroj igri golfera i druženju.

Najzanimljivija priča ovog turnira je da će na dvije rupe biti postavljeno vino i pršut gdje se može stati, narezati pršut, jesti i naravno popiti čašu vina s kojom se briše jedan udarac u igri. Primjerice, ako netko na rupi završi s četiri udarca i popio je 1 dcl vina, pišu mu se tri udarca. Ove godine pit će se vina vinarija Andrija i Keža.

OGLASI

Loading