Select Page

Posušje: Blagdan svetog Nikole u znaku osmjeha i veselja

Posušje: Blagdan svetog Nikole u znaku osmjeha i veselja

Danas se proslavlja blagdan svetog Nikole. Posebno je omiljen kod djece i mladih, jer s njim stižu i prve radosti u mjesecu darivanja. U tom duhu pomoćnica načelnika općine Posušje Ivanka Arapović Galić, zajedno sa suradnicima i ravnateljem Stipom Bešlićem, posjetila je Odjel za djecu s posebnim potrebama OŠ Ivana Mažuranića te je razdraganim učenicima uručila prigodne poklone.

Osmjeha na licu nije nedostajalo niti među članovima Udruge osoba s invaliditetom općine Posušje, gdje su uz poklone iz ureda načelnika, pristigli i oni djelatnika Općine Posušje. Nakon njihovog uručenja uslijedilo je kratko druženje i razmjena lijepih želja za predstojeće blagdane Božića i Nove godine.

Posebno iznenađenje Općina Posušje je pripremila svim vrtićancima. Jutros je za njih izvedena predstava Blagdanske ludorije, splitske kazališne družine Ritam igre. Priča o Božiću, poklonima, miru i obitelji u interakciji kroz igru, oduševila je mališane koji su glumce ispratili velikim pljeskom. A nakon toga veselje se nastavilo uz poklone uručene djeci iz svih vrtića, koji su danas nazočili ovom događaju u kinodvorani.

OGLASI

Loading