Select Page

Posušje: Crveni križ najavljuje dvije akcije dobrovoljnog darivanja krvi

Posušje: Crveni križ najavljuje dvije akcije dobrovoljnog darivanja krvi

Zbog velikih potreba za svježom krvi svih krvnih grupa u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, Crveni križ općine Posušje do kraja 2020. godine organizira dvije akcije dobrovoljnog darivanja krvi.

Posušani će moći darovati krv u ponedjeljak,  21. prosinca u vremenu od 9 do 11 sati. Akcija će se održati  u Gradskoj sportskoj dvorani Posušje  u suradnji sa Koordinacijom  udruga proisteklih iz Domovinskog rata HVO Herceg-Bosne Posušje i Taekwondo klubom  POSKOK Posušjea provoditi će je medicinski tim Transfuzijskog centra SKB Mostar.

U utorak 29. prosinca u vremenu od 9 do 11održati će se druga akcija na prostoru općine Posušje. Riječ je o akciji za područje Rakitna koja će se održati u prostorijama Osnovne škole Ante Brune Bušića u Rakitnu u suradnji sa Mjesnom zajednicom Poklečani i Mjesnom zajednicom Sutina, a provoditi će je medicinski tim Transfuzijskog centra Mostar.

„Pozivaju se zdrave punoljetne osobe da se odazovu na akciju dragovoljnog darivanja krvi te i na taj način čestitaju Božić bolesnima, povrijeđenima, svima onimakojima je svježa krv nezamjenjiv lijek“, priopćeno je iz Crvenog križa općine Posušje.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading