Select Page

Četiri tvrtke iz Posušja dobile certifikate bonitetne izvrsnosti

Četiri tvrtke iz Posušja dobile certifikate bonitetne izvrsnosti

Sedamnaest tvrtki s područja Županije Zapadnohercegovačke dobilo je certifikate bonitetne izvrsnosti, od čega su po četiri iz Širokog Brijega i Posušja, šest iz Gruda te tri iz Ljubuškoga.

Susret na temu “Bonitetna izvrsnost kompanija” održan je u utorak u Ljubuškom pod pokroviteljstvom Vlade ŽZH i u organizaciji vodećega europskog ponuđača poslovnih informacija i analitičkih rješenja Bisnode.

Predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić istaknuo je da žele odati priznanje i uručiti certifikate bonitetne izvrsnosti najuspješnijim tvrtkama koje čine preko 80 % ostvarenih prihoda i dobiti svih gospodarstvenih subjekata u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Među najvećim BiH uvoznicima i distributerima u sektoru trgovine i prehrane nalaze se tvrtke u našoj Županiji, imamo jaku prerađivačku industriju u sektoru aluminija, plastike, u sektorima papirne i grafičke industrije i građevinarstva. Upravo te tvrtke bilježe rezultate izvrsnosti poslovanja i ono najmanje što možemo učiniti jeste iskazati vam zahvalnost i priznanje za vaš uspjeh, rekao je Ćosić pozdravljajući nazočne.

Dobitnici certifikata bonitetne izvrsnosti u Županiji Zapadnohercegovačkoj:

Pavković paneli d. o. o. Široki Brijeg;
TT kabeli d. o. o. Široki Brijeg;
EZ engineering d. o. o. Široki Brijeg;
TEM Mandeks d. o. o. Široki Brijeg;
Euromaterijali d. o. o. Posušje;
Vokel d. o. o. Vinjani – Posušje;
Femis d. o. o. Posušje;
Planet d. o. o. Posušje;
Grioss d. o. o. Grude;
Grafotisak d. o. o. Grude;
Violeta d. o. o. Grude;
Autobat d. o. o. Grude;
Franck d. o. o. Grude;
Bili Brig d. o. o. Grude;
Džajić-commerce d. o. o. Ljubuški;
Unitrade d. o. o. Ljubuški;
Elektro-Milas d. o. o. Ljubuški.

Inače, certifikat bonitetne izvrsnosti jedno je od rijetkih priznanja kojim kompanije dokazuju svojim potencijalnim partnerima da su odgovorno i kvalitetno vođene tvrtke s kojima treba poslovati. Bonitetno izvrsne kompanije iz Bosne i Hercegovine ravnopravne su s najboljim kompanijama u Europi i jasno pokazuju da su pouzdan poslovni partner koji zaslužuje pažnju i povjerenje.

Bonitetnu izvrsnost imaju samo najbolje kompanije koje ispunjavaju najviše standarde poslovne etike i koje su se pokazale u dužem vremenskom razdoblju kao siguran poslovni partner s dobrom sigurnošću plaćanja, pouzdanom nabavom i kvalitetom proizvoda i usluga. Iako ih je samo 21 % od ukupnog broja aktivnih kompanija u Bosni i Hercegovini, njihov udio u ukupnim prihodima Bosne i Hercegovine je 67 %, u ukupnoj dobiti 72 %, a zapošljavaju 55 % ukupno zaposlenih u državi.

Dodjela certifikata je u međunarodnoj zajednici već uvažena praksa kojom poslovni subjekti dodatno unaprjeđuju svoj ugled i potvrđuju povjerenje u domaćoj i inozemnoj poslovnoj zajednici

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading