Select Page

Posušje domaćin Regionalnog turnira za djevojčice U-13

Posušje domaćin Regionalnog turnira za djevojčice U-13

Danas je Posušje bilo domaćin osmog, posljednjeg turnira, a 22., 23. i 24. kola Regionalne lige za djevojčice U-13 23/24 – Jug za ovu sezonu.

Tako je stadion Mokri Dolac pored domaćih nogometašica ugostio još tri mlade ženske ekipe ŽF/NK Emina iz Mostara, ŽFK LEOTAR iz Trebinja i ŽNK Brotnjo iz Čitluka.

Djevojčice Intera su u prvoj utakmici nadigrali Eminu rezultatom 5:0, u drugoj bile još uvjerljivije protiv Brotnja 7:0, da bi u posljednjoj utkamicu s Leotarom odigrale bez golova 0:0.

Nakon 24. odigrana kola Inter je završio na drugom mjestu, dok će s prve pozicije na završni turnir ekipa Leotara. Lrpz sezonu uspješno ih je vodila trenerica Kristina Maras.

Inače, Regionalna liga je razvojnog karaktera i cilj joj je prije svega djevojčice kroz turnire pripremiti za natjecateljski dio u seniorskom nogometu, a pored toga svakako međusobno druženje, upoznavanje i povezivanje kroz igru.

Ovu turniri su potvrdili kako je uvođenje Regionalne lige za djevojčice do 13 godina izvanredno dočekano u praksi. Klubovi su reagirali pozitivno u smislu uključivanja i njihov interes i dalje jača.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading