Select Page

POSUŠJE: Humanitarno gledanje utakmice Hrvatska-Španjolska za obitelj Petričušić

POSUŠJE: Humanitarno gledanje utakmice Hrvatska-Španjolska za obitelj Petričušić

Vjerujemo kako ste svi čuli o humanitarnoj akciji za izgradnju kuće obitelji Petričušić prilagođene za život u invalidskim kolicima.

Obitelji ima šestoro djece, a tri sina boluju od progresivne mišićne distrofije. Ova akcija omogućila bi im slobodno kretanje kolicima po kući, te bi olakšala svakodnevnu borbu članovima obitelji koji su primorani nositi ih na vlastitim rukama. Odazvao se veliki broj ljudi, prikupljene su znatne količine novca i odrađen je veliki posao. U ime obitelji, još jednom, svima se od srca zahvaljujemo!

Ovih dana posjetili smo obitelj Petričušić. Donijeli smo sa sobom sliku za useljenje… ipak, došli smo prerano. Kuća je izgrađena, ali ne i završena. Još uvijek nije useljiva. Nije završen prilaz kući, kao ni namještaj, grijanje i ostali završni radovi koji su potrebni za useljenje. Obitelj Petričušić još je na staroj adresi i bore se na svom teškom životnom putu. Ali ne odustaju! Dočekali su nas malog prostora, ali velikog srca, veseli i srdačni.

Zbog njih mi ne odustajemo, a nemojte odustati ni Vi!!! Odlučili smo pomoći obitelji Petričušić i olakšati put ka useljenju. Pomozite i Vi!

Pozivamo Vas na Humanitarno gledanje utakmice Europskog prvenstva između reprezentacija Hrvatske i Španjolske. Gledanje utakmice organiziramo na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju u utorak (21. lipnja 2016. godine) s početkom od 20:30 h na velikom video zidu.

Na trgu će biti postavljeno i nekoliko kutija za donacije obitelji Petričušić u koje će te moći ubaciti svoje dobrovoljne priloge. Svi koji nisu u mogućnosti doći na ovaj događaj mogu pomoći obitelji Petričušić uplatama na njihove brojeve računa:

Transakcijski račun broj: 3382002263776272 Devizni račun u EUR IBAN: BA39 3382004863777658 , SWIFT UNCRBA22

Budite sa nama… Navijajmo za naše Vatrene i pomozimo Goranu, Filipu i Branimiru da usele u svoj novi dom!!!

Sve informacije o obitelji Petričušić možete pronaći na web stranici: http://obiteljpetricusic.net/

„POMOZIMO ZAJEDNO“

OGLASI

Loading