Select Page

POSUŠJE: Otvoren svibanjski ciklus predavanja na temu filma

POSUŠJE: Otvoren svibanjski ciklus predavanja na temu filma

U petak, 13.5., predavanjem Tvrtka Bubala, predstavnika Mediteran Film Festival School, Široki Brijeg, otvoren je svibanjski ciklus predavanja na temu filma.

Ovo izuzetno stručno i zanimljivo predavanje bilo je odlično posjećeno te su mladi koje zanima kreativni i tehnički proces stvaranja filma bili oduševljeni pristupom i pojašnjenjima našeg gosta predavača.
Nakon temeljitog predstavljanja filma kao cjeline u tehničkom i organizacijskom smislu, dakle od ideje do montaže , možemo samo ustvrditi da ćemo filmove od sada gledati na jedan drugačiji način.
Mladi koji su došli poslušati predavanje na temu „Film, scenario, kamera montaža“ su pokazali i svoja predznanja iz ovog područja. Zbog velikog interesa nastaviti će se suradnja s MFF School Široki Brijeg i to u obliku filmskih radionica.

Udruga Apollo te Centar za mlade Atomsko sklonište još jednom zahvaljuju Tvrtku Bubalu na suradnji koja se zasigurno nastavlja u budućnosti.

Napominjemo da će se ostala predavanja iz ovog ciklusa nastaviti održavati svaki petak u svibnju u 19 h u prostorijama Atomskog skloništa , te najavljujemo sljedeće predavanje koje će 20.svibnja održati doc.dr. sc. Marija Čutura , profesorica Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.
Tema predavanja je „Film i /ili marketing, pitanje je sad ?“

Ciklus predavanja o filmu organizira Udruga Apollo u suradnji s Centrom za mlade Atomsko sklonište.

OGLASI

Loading