Select Page

POSUŠJE IMENUJE NOVOG TRENERA: Dolazi i pet provjerenih imena, jedan igrač se vratio u Hajduk, a drugi je na pripremama Rijeke

POSUŠJE IMENUJE NOVOG TRENERA: Dolazi i pet provjerenih imena, jedan igrač se vratio u Hajduk, a drugi je na pripremama Rijeke

HŠK Posušje u povratničkoj sezoni ostvarilo je svoj zacrtani cilj, a to je bio ostanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Iako je bilo turbulencija te su klub s Mokrog Doca s klupe vodila čak tri trenera; Denis Ćorić, Stipe Balajić te Toni Karačić, na kraju se ipak uspjelo.

Ono što je Karačić i obećao to je i ostvario, pomogao je Posušju da i sljedeću sezonu igra u društvu najboljih kako to ovaj klub i zaslužuje  s obzirom na ulaganja i infrastrukturu koju posjeduju.

Po dogovoru Karačić je ostao samo do konca sezone, a sada će potražiti novi angažman. Kako je rekao u razgovoru za Hercegovina.info bit će to najvjerojatnije u inozemstvu.

U Posušju nemaju puno vremena za pronaći njegovog nasljednika.

“Do kraja radnog tjedna, do petka, ćemo imati novog trenera. Klub je u posljednje vrijeme bio u pregovorima s tri trenera, ali ja se nadam kako ćemo sutra objaviti ime novog trenera. Za sada ne bih o imenu jer takav je dogovor s klubom”, kaže za Hercegovina.info PR menadžer kluba Leo Vlašić.

Zato se već zna ime prvog pojačanja.

“Tako je. Iz Širokog se vratio Zvonimir Begić. Mogu vam reći kako će u ovom prijelaznom roku u klub doći pet ili šest novih igrača, provjerenih imena”, kaže Vlašić bez otkrivanja imena.

Kada su u pitanju odlasci jedan se dogodio i jučer.

Frane Maglica je potpisao za HŠK Zrinjski. S Josipom Barišićem se još razgovara, ali mislim da je izgledno kako će se on umiroviti. Mladi Lauš se vratio u Hajduk i tu čekamo odgovor iz Splita o njegovoj budućnosti. Milinković se pridružio pripremama Rijeke i u njegovom slučaju ćemo sve znati do ponedjeljka. Posušje ima pravo produženja posudbe. Napustili su nas i Leo Janković te Anes Mašić koji se vratio u Zrinjski”.

Cilj za iduću sezonu je jasan.

“Ove sezone to je bio ostanak u Premijer ligi, a iduću je cilj sredina tablice i stabilnost. Želimo još više navijača privući na stadion, a znamo da smo i ove sezone  imali iznadprosječnu posjećenost”, kazao je Vlašić za Hercegovina.info.

OGLASI

Loading