Select Page

Posušje: Izložen birački popis, provjerite svoje podatke

Posušje: Izložen birački popis, provjerite svoje podatke

Općinsko izborno povjerenstvo Posušje obavještava  sve građane s pravom glasa i političke subjekte da će za predstojeće Lokalne izbore 2020. godine, izvadci iz Privremenog središnjeg biračkog popisa biti izloženi do 17. kolovoza tekuće godine.

Izvadak iz privremenog Središnjeg biračkog popisa za cijelu općinu Posušje će biti dostupan u zgradi općine Posušje, u Centru za birački popis, Ul. fra Grge Martića broj 30 radnim danom u vremenu od 07:30 do 14:30. Također provjera podataka može se napraviti i na broj telefona 039 685 703 ili na e-mail izbornopovjerenstvoposusje@gmail.com kao i na web stranici: www.opcina-posusje.ba.

Pozivaju se svi birači i politički subjekti da u razdoblju izlaganja Privremenog biračkog popisa provjere svoje podatke u popisu, te ukoliko uoče nedostatke, prijave ispravku ili dopunu svojih podataka kod nadležnog tijela ovisno o kojoj se ispravci radi.

Napomena: Da bi osoba bila upisana u Središnji birački popis treba imati osobnu iskaznicu izdanu od CIPS-a.

Jeste li registrirani možete provjeriti i na web stranici Središnjeg izbornog povjerenstva www.izbori.ba, podstranica „Jeste li registrirani“, priopćeno je iz Općinskog izbornog povjerenstva.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading