Select Page

Posušje na krilima publike svladalo Čapljinu i izjednačilo seriju na 1-1

Posušje na krilima publike svladalo Čapljinu i izjednačilo seriju na 1-1

Košarkaši Posušja slavili su protiv Čapljine u drugoj finalnoj utakmici košarkaškog prvenstva Herceg – Bosne  i time seriju izjednačili na 1:1.

Utakmica je odigrana u prekrasnom ambijentu i pred mnogobrojnom publikom bila je preslika one prethodne.

hkk posusje 8

Čvrsta igra na rubu prekršaja i sa tvrdim obranama na obje strane. Posušje dobrom igrom Bogdanovića održava stalnu prednost u prvom poluvremenu ali gosti predvođeni iskusnim Božom Jelčićem ne dopuštaju žutima da se odlijepe.Na poluvrijeme se odlazi sa prednosti domaćina 32:24.

hkk posusje 4

U trećoj četvrti prestaje funkcionirati napad žutih, gosti sustižu rezultat i ponovno gledamo neizvjesnu završnicu. Domin Jukić tricama i ulazima ne dopušta gostima da preokrenu utakmicu do kraja. Do tada šuterski neraspoloženi Karlo Kovač, minutu prije kraja utakmice pri rezultatu 55:55 podiže gledalište na noge pogođenom tricom koja se pokazuje ključnom. Nakon njegovih pogođenih slobodnih bacanja, “žuti” se upijevaju  obraniti i upisati prvu pobjedu u finalu.

hkk posusje 7

Igrači se zahvaljuju publici na podršci koju im dajete te pozivaju sve koji mogu da  im svojom podrškom pomognu i u predstojećim utakmicama finala.

Iduća je na rasporedu u subotu, 30.4. u Čapljini s početkom u 19:00 sati.

hkk posusje 6

HKK POSUŠJE – HKK ČAPLJINA 60 : 56 (1:1)
(11:12, 21:12, 9:13, 19:19)

Posušje.net/HKK Posušje

OGLASI

Loading