Select Page

Posušje na Mokro docu dočekuje Slogu iz Uskoplja

Posušje na Mokro docu dočekuje Slogu iz Uskoplja

Vodeća momčad Druge lige F BiH Jug, HŠK Posušje u pretposljednjem prvenstvenom 12. kolu jesenskog dijela prvenstva dočekat će na svom terenu ekipu Sloge iz Uskoplja.

Utakmica se igra u nedjelju, 11. studenog s početkom u 13:30. Bit će to posljednji susret posuške momčadi na domaćem terenu prije prvenstvene stanke. Tim više privlači i činjenica da je riječ o srazu prvoplasirane i četvrtoplasirane ekipe. U posljednjem 13. kolu HŠK Posušje gostuje kod HNK Rame.

Kadeti i juniori odigrat će utakmice 13.kola na gostovanju u Tomislavgradu. U nedjelju 11. studenog s početkom u 11:00 igra se susret kadeta HNK Tomislava i HŠK Posušja, dok utakmica juniora počinje u 13:00.

U subotu, 10. studenog na posuškom stadionu igraju se susreti 11. kola početnika i pionira HŠK Posušja i NK Kamešnice. Susret početnika na rasporedu je u 9:30, a pionira u 11:00.

Radioposusje.ba

OGLASI

PRODAJA STANOVA I GRAĐEVINSKIH PARCELA

[slb_exclude]Investitor izgradnje, društvo Domusgradnja oglašava prodaju stanova i građevinskih parcela. U novoformiranom naselju u Ulici Mile Bošnjaka (Jukića njive) u tijeku je izgradnja višestambene zgrade s ukupno 16...

Loading