Select Page

Malonogometni turnir u Vinjanima osvojila ekipa HVIDRA Mostar

Malonogometni turnir u Vinjanima osvojila ekipa HVIDRA Mostar

16. izdanje malonogometnog turnira „Hercegovački Vinjani 2022.“ pripalo je ekipi HVIDRA Mostar. Oni su finalu pobijedili ekipu Caffe Masters tek nakon raspucavanja penala. Naime, nakon što je regularni dio završio neriješeno, rezultatom 3:3, uslijedili su penali u kojima je više sreće imala ekipa iz Mostara. Pobjednicima je pripala nagrada od čak 6000 KM, što je u šesnaest godina održavanja turnira najvrijednija nagrada.

Treće mjesto osvojila je ekipa Tići koja je u utakmici za treće mjesto savladala ekipu Metalplast Rakitno.

„Turnir je za nas protekao odlično. Kiša nas je malo pometala, pa smo večeras odigrali i utakmicu polufinala, a malo kasnije i finala. Što se tiče finalne utakmice, ona je bila prava finalna. Najrealnije je bilo da bude X i da odigramo penale. Čestitam našoj ekipi koja je prepuna profesionalaca, a i suprotna također. Večeras je za nas bilo tek nešto malo više sreće“, kazao je za naš radio Luka Pehar, voditelj ekipe HVIDRA Mostar i dodao da je cijela organizacija turnira protekla na jednoj jako dobroj razini.

„Mi smo malo razočarani ishodom finalne utakmice, jer igrali smo jako dobro. Četiri naša igrača igrala su cijelu utakmicu, pa nam je bilo zahtjevno i teško. Naravno i suparničkoj ekipi nije bilo lako, jer su malo ranije odigrali polufinale. Mislim da smo na kraju nezasluženo izgubili. Neki kažu da su penali lutrija, ali ipak mislim da nisu. No, tako je na kraju ispalo. Mi samo možemo čestitati ekipi HVIDRA –e Mostar “, kazao je Luka Suton, ispred ekipe Caffe Masters. „Zadovoljni smo turnirom općenito, lijepa organizacija, lijep teren, nagrade dobre što sigurno privlači i dobre ekipe“, kazao je Luka Suton za naš radio.

„Turnir je završen. Finalan večer je protekla odlično, u jednoj izvrsnoj posjeti publike. Cijeli turnir smo imali lijepe utakmice, a pogotovo ove zadnjih nekoliko dana. Kiša nas je nekoliko puta odgađala, ali uspjeli smo završiti. Mi se zahvaljujemo svim ekipama koje su se prijavile. Ove godine smo digli fond nagrada i išli smo na to da nam ekipe budu što kvalitetnije“, kazao je Ivan Aračić ispred organizatora turnira. Zahvalio se svim posjetiteljima, ekipama koje su sudjelovale, ali i mnogim sponzorima koji su pomogli turnir.

Na turniru su dodijeljene i druge nagrade. Tako je nagradu za fair play ekipu dobila ekipa Restoran Staza Blidinje, nagradu za najboljeg vratara turnira je dobio Mario Galić iz ekipe Caffe Masters, nagradu za najboljeg igrača dobio je Vice Božić iz ekipe Tići, dok je nagradu za najboljeg strijelca turnira dobio Ante Ćorluka iz ekipe HVIDRA Mostar. Nagradu je dobio i Pere Lončar Jokić kao gost koji je najviše dolazio na turnir, a simboličnu zahvalu u ime turnira, mjesne zajednice i župljana Vinjana dobio je i župnik don Joko Blažević za sve godine podrške organizaciji turnira.

Spomenimo da su organizatori pripremili i kvalitetan zabavni program. Tako je publiku zabavio pjevač Jozo Vučić, te je dodjeljeno preko 30 nagrada u bogatoj tomboli sponzora turnira.

Radioposusje.ba (Z. Pišković)

OGLASI

Loading