Select Page

Posušje: Najuspješniji učenici na prijemu kod načelnika općine

Posušje: Najuspješniji učenici na prijemu kod načelnika općine

Danas je u sali za sastanke načelnika općine upriličen prijem za učenike generacije, ovogodišnje najuspješnije učenike četiri osnovne i dvije srednje škole koje djeluju na području općine Posušje.

Uz načelnika općine Antu Begića i pomoćnicu Ivanku Arapović Galić te učenike, susretu su nazočili i ravnatelji škola. U ugodnom razgovoru načelnik Begić je uputio čestitke nazočnim gostima uz želju da u daljnjem školovanju izaberu zanimanja prema kojima imaju afinitete te da svojim rezultatima budu na ponos svojih obitelji i profesora i svoga Posušja.

Čestitke su najuspješnijim učenicima uputili i ravnatelji škola, ističući znanje, marljivost i upornost na putu izvrsnosti. Također su im uputili želje da se ti izvrsni rezultati nastave i u daljnjem školovanju.

Prije zajedničke fotografije, učenicima su uručeni praktični pokloni Općine Posušje, tableti za nazočne osnovce te laptopi za srednjoškolce. Uz to, tvrtka Tehnolink poklonila im je futrole i torbe za uređaje koji će zasigurno uz zabavu biti i sastavni dio alata za usvajanje novih znanja.

Na koncu donosimo imena ovogodišnjih posuških učenika generacije:
Iva Čamber , OŠ I. Mažuranića
Karla Grubišić, OŠ Vranić
Antea Pavković, OŠ A.B. Bušića Rakitno
Matea Bešlić, OŠ Franice Dall era Vir
Adama Galić, Gimnazija Fra Grgo Martić
Josip Martić i Matea Bago, Srednja strukovna škola (četverogodišnji i trogodišnji program)

OGLASI

Loading