Select Page

POSUŠJE: Održana radionica u sklopu Projekta Home grown busine

POSUŠJE: Održana radionica u sklopu Projekta Home grown busine

Javna ustanova Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG je, u suradnji s partnerima na projektu Home grown business, organizirala radionicu povodom pripreme poslovnog plana i uluga poduzetničkog inkubatora.

Radionica je održana u petak 22. kolovoza 2014. godine u prostorijama restorana Astoria s početkom u 13 sati. Cilj radionice je razviti usluge poduzetničkog inkubatora i Fonda za MSP, uspostaviti lokalno partnerstvo za zapošljavanje i poduzetništvo, obučiti tim za poslovnu podršku i izgraditi centralni poduzetnički inkubator u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Kroz projekt Home grown business planiraju se angažirati mentori koji će na terenu i u poduzetničkom inkubatoru pružati usluge poduzetnicima. Mentori će proći kroz obuke s angažiranim stručnjacima za treninge te će po završetku treninga uspješni mentori biti i certificirani. Svi zainteresirani potencijalni mentori mogu se javiti za više informacija na broj telefona: 00387 (0) 39 681 631 te na mail: info@herag.ba.

Radionice ovog tipa održat će se i u drugim općinama kako bi se javnost bolje upoznala s budućim uslugama koje će pružati poduzetnički inkubator.

OGLASI

Loading