Select Page

POSUŠJE OSMI NAJGLEDANIJI KLUB U REGIJI, DINAMO DESETI!

POSUŠJE OSMI NAJGLEDANIJI KLUB U REGIJI, DINAMO DESETI!

Kao i u godinama ranije, FK Željezničar je najgledaniji nogometni klub u Bosni i Hercegovini i u polusezoni koja je iza nas, a Plavi s Grbavice su na trećem mjestu kada se uzme cijela regija u obzir.

Stranica navijača zagrebačkog Dinama pod nazivom “Zona Dinamo” donijela je analizu gledanosti nogometnih klubova iz bivše Jugoslavije, a u najboljih 10 našlo se čak pet klubova iz Premijer lige BiH.

U analizi su uzete u obzir domaće utakmice svih klubova iz bivše Jugoslavije, a na prvom mjestu je Hajduk čije utakmice na Poljudu je gledalo 88.809 navijača, odnosno 9.687 po utakmici. Na drugom mjestu je Crvena zvezda sa 62.494 (6.249 po utakmici prosječno).

Najgledaniji momčad u BiH je Željezničar, koji je ukupno na trećem mjestu u regiji. Plave je na Grbavici gledao 36.244 gledatelj, odnosno 3.624 po utakmici što je izvrsna brojka kada se uzmu u obzir problemi s kojima se Željezničar suočava.

Slijede Borac Banja Luka (33.300), a onda Sarajevo (30.150). Zrinjski je na sedmom mjestu i gledalo ga je 25.800 navijača u prvoj polusezoni.

Ono što je najzanimljivije od svega, jest da je Posušje ispred zagrebačkog Dinama. Utakmice novajlije u Premijer ligi BiH gledalo je 24.900 gledatelja, a Dinama 22.865.

Da nije bilo suspenzije na stadionu Rođeni, na listi bi sigurno bio i FK Velež.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading