Select Page

Nikola Leko s devet golova zaključio prvi dio sezone u Sloveniji

Nikola Leko s devet golova zaključio prvi dio sezone u Sloveniji

Spustila se zavjesa na jesenski dio Slovenske Prve lige, ali završno kolo nije moglo proći bez “čarolija” majstora iz Posušja, Nikole Leke.

Posušanin Nikola Leko danas je postigao svoj deveti pogodak sezone za NK Alumniji u osamnaest nastupa i tako postao četvrti strijelac prvenstva . Leko je u pobjedi (8-1) nad NK Triglav upisao dva pogodak i odigrao 66’min za najveće iznenađenje Slovenskog prvenstva . Za njegov Alumniji još su pogađali: M.Klepac 2x , A.Živković, M Vrbanec i D.Bosilj 2x. Lekin NK Aluminij ovom pobjedom zasjeo je na drugo mjesto Prve lige Slovenije s četiri boda manje od lidera iz Ljubljane, NK Olimpije.

Tako Lekina statistika na kraju sezone kaže da je Nikola Leko skupio osamnaest nastupa i tresao mrežu čak devet puta, a u Kupu Slovenije gdje je njegov NK Alumniji dogurao do polufinala zabilježio tri utakmice i postigao dva pogotka. Posušanin je još jednom pokazao klasu i da je igrač za velike klubove, a ovo je zaista njegova polusezona iz snova. Nikoli ovim putem čestitamo i želimo mu da se dobro odmori u svom Posušju.

Posuški.info

OGLASI

Loading