Select Page

Posušje: Rudeš pobjednik prvog međunarodnog turnira limača

Posušje: Rudeš pobjednik prvog međunarodnog turnira limača

HŠK Posušje, kao domaćin prvog međunarodnog turnira limača, pokazao je kako taj klub na svom Mokrom docu može biti odličan organizator.

Na prvom turniru nastupilo je osam mladih sastava, limači i mlađi u dvije skupine. U susretu za treće mjesto mladi Gruđani bili su bolji od svojih susjeda Posušana i na kraju su osvojili treće mjesto pobjedom od 2:0. U finalnom okršaju igrali su odlični mladići Rudeša i jako dobri protivnici iz Međugorja. Ipak, limači Rudeša bili su uspješniji i svladali protivnika s 2:0 i postali prvaci turnira.

Uslijedilo je i proglašenje najboljih pojedinaca. Najbolji igrač je Ven Kulić (Rudeš), najbolji strijelac je Ante Zucić (Grude) a najbolji vratar Dominik Bradvica (Međugorje). I nešto posebno za ovaj sportski događaj. Proglašen je i najborbeniji limač a to je bio Domagoj Galić (Posušje). Uz čestitke dodijeljeni su pehari pobjednicima uz zahvalnost svih u organizaciji pa i roditeljima posuških limača.

Zabilježili smo i jednu zanimljivost ovoga događaja. Ekipu Rudeša vode trenerski dvojac iz Posušja i Tomislavgrada, Dražen Koštro i Matilda Šola. Rekli su kako im je bilo lijepo u ovom kraju i da su presretni osvojenim prvim mjestom.

(PC)

OGLASI

Loading