Select Page

Posušje se nakon 14 godina vraća na Pecaru, sprema se velika invazija navijača podno Radovnja!

Posušje se nakon 14 godina vraća na Pecaru, sprema se velika invazija navijača podno Radovnja!
HŠK Posušje u subotu, nakon gotovo 14 godina, gostuje na Pecari kod NK Široki Brijeg u velikom susjedskom derbiju u okviru 22. kola Premijer lige BiH.

Ovaj dugoiščekivani premijerligaški dvoboj jedinih prvaka Herceg-Bosne na rasporedu je u subotu, 12. ožujka na stadionu Pecara s početkom u 20 sati.

Susjedski derbiji Širokog Brijega i Posušja uvijek su plijenili pozornost ljubitelja nogometa u Hercegovini, a vjerujemo kako će i ovaj put biti isto.

Kako bi susjedski derbi protekao u pravom sportskom ozračju, po već ustaljenoj praksi, sjeverna i južna tribina bit će rezervirane za domaće navijače.

Za gostujuće navijače i simpatizere na raspolaganju je istočna tribina.

Kao organizatori utakmice pozivamo sve navijače i ljubitelje nogometa na uzorno ponašanje i korektno navijanje za svoje momčadi kako bi susjedski derbi na Pecari ove subote uistinu bio prava sportska priča, poručili su iz NK Široki Brijeg.

Iako invazija u ovim danima nije riječ koju rado čujemo u ovom članku označava nešto pozitivno. Naime, navijači Posušja, potaknuti dobrom igrom HŠK Posušja protiv FK Slobode, najavljuju dolazak na gradski stadion Pecara u Širokom Brijegu.

Riječ je o utakmici 22. kola BiH Premier lige u kojoj će naše momke ugostiti ekipa Širokog Brijega. Široki je u maloj rezultatskoj krizi, a Posušje prikazanom igrom i sa osvojena 3 boda može očekivati bod ili čak pobjedu u susjedskom derbiju koji je uvijek plijenio pažnju publike.

Utakmica se igra u subotu u 20:00 sati pod reflektorima Širokobriješkog stadiona što je još jedan dodatan motiv i poziv na ovu utakmicu u kojoj će mnoge stvari biti jasnije. Pobjeda u Širokom Brijegu čeka se godinama, a sad je prilika koju treba iskoristiti.

(www.jabuka.tv | Foto: Miljenko Karačić)

POSUŠJE INFO

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading