Select Page

POSUŠJE: U tijeku humanitarna akcija za pomoć u liječenju jednog djeteta

POSUŠJE: U tijeku humanitarna akcija za pomoć u liječenju jednog djeteta

Naša sugrađanka Anka Galić putem facebooka pokrenula je hvalevrijednu humanitarnu akciju za pomoć u liječenju jednog djeteta iz našeg grada.

Akciji su se pridružili mnogi, a biti će održana ovaj tjedan.

U petak, 23. listopada organizira se projekcija filma “Vlak u snijegu” u kino dvorani s početkom u 18:00h, nakon čega će se u 19:00h održati garažna prodaja, u suradnji sa posuškom Gimnazijom, i ostalom ponudom, sve u svrhu humanitarne akcije.

Isto tako sudjelujete u ovoj akciji, ukoliko u srijedu 21.listopada ispred srednje škole priključite se akciji “Dani kruha” u organizaciji Srednje strukovne škole, od 12.oo do 15.ooh.

Nadalje – najviše pitate kako pomoći. Jednostavno! – DOĐITE!

Anka se ovim putem zahvaljuje partnerima projekta – Općini Posušje, Vijeće mladih općine Posušje, Gimnaziji fra Grge Martića u Posušju, Srednjoj strukovnoj školi u Posušju, kao i medijskom pokrovitelju – Radio Posušju!

U 19.ooh, u petak – na trhu hrvatskih branitelja – očekuju vas uz garažnu prodaju i kolači, palaćinke, usluge šminkanja i zdravice.

Što se tiče ulaznica za film, nema fiksne cijene – znači sudjelujete onoliko koliko ste u mogućnosti. Prilozi će biti skupljani na ulazu u dvoranu. Što se tiče ponude sa štandova koji vas kasnije očekuju – biti će određene simbolične cijene.

“Hvala još jednom svimma koji su se javili, podrzali i pogurali ovu akciju, da iz jednog facebook statusa smo došli do zaista spomena i hvale vrijednog projekta!

Hvala. hvala, hvala

Eto, kakav god da smo narod, kad treba pomoći – ZAJEDNO SMO!

MOLIM VAS, dođite, podržite, pokažite da možemo i želimo. Na vama je samo doći, sve će vas dočekati.
To je najmanje što možete.

POMOZIMO ZAJEDNO!!!! Imal’ išta vrijednije i važnije od zdravlja jednog dijeteta?!” – piše u pozivu.

Posušje.net

 

OGLASI

Loading