Select Page

Posušje uveličalo 91. obljetnicu NK Kutjevo

Posušje uveličalo 91. obljetnicu NK Kutjevo

Nogometni klub Kutjevo svečano je obilježio 91. godinu svoga postojanja, a proslavu je uveličao prijateljskom utakmicom protiv HŠK Posušje.

Utakmicu su popratili mnogi gosti i navijači Kutjeva koji su na prekrasnom stadionu napravili odličnu atmosferu. Iako je rezultat bio u drugom planu, dodajmo da je utakmica završila bez pobjednika 1:1. Mijatović je bio strijelac za domaćine, dok je za kombinirani sastav Posušja precizan bio Josip Galić. Nakon druženja na terenu, ekipe i svi prisutni su nastavili se družiti uz koncert legendarnog Miroslava Škore.

Sutradan je povodom Festivala Graševine 2016. održan bogat kulturno-zabavni program. Na Trgu graševine održana je poznata i zanimljiva utrka traktora, tamburaški program, te u 21 sat koncert “Teške industrije.” Posjetitelji su mogli kušati vino, domaće specijalitete, koje su spremale 15-tak udruga ovog kraja kao što su lovci, folkloraši i drugi kuhani čobanac, sarmu i druge delicije. Za goste iz Posušja priređen je i posjet kutjevačkom vinskom podrumu.

HŠK Posušje – igrači, djelatnici, predsjednik i članovi Uprave, koji su nazočili ovoj proslavi, se zahvaljuju domaćinu na pozivu, prekrasnom druženju i gostoprimstvu.

Posušje.net/Foto: P. net, Ivan Vlahović

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading