Select Page

Posuška “Prosta priča” oduševila coverom “Feeling Good”

Posuška “Prosta priča” oduševila coverom “Feeling Good”
Ana Širić, Stjepan Penava i Ivan Petrović mladi su članovi posuškog benda “Prosta priča” u kojem zajedno sviraju godinu dana, a glazbom se bave cijeli život.

Sada su snimili cover pjesme “Feeling Good”, koju u originalnu izvodi Nina Simone. Ovim coverom oduševili su širu javnost koja je čula za njih, a sve je snimano i u Mass studiju u Mostaru, a producent je Gabrijel Prusina.

Svi volimo ovu pjesmu i Ninu Simone. Htjeli smo pokazati kako je Nina ikona i veličina, te kako je ova pjesma dokaz da mladi vole, znaju i slušaju dobru i kvalitetnu glazbu, prenosi nam Ivan Petrović razmišljanja članova “Proste priče”, najavljujući kako bi uskoro, kada im obaveze dopuste pred publiku mogli staviti i neke autorske stvari.

Što se tiče autorskih, nismo poduzimali ništa po tom pitanju, ali mislim da ako nastavimo ovim tempom da će biti i toga biti u neko skorije vrijeme, govori nam Ivan Petrović u ovom bendu koji je u godinu dana svirao po klubovima u cijeloj Hercegovini, a kroz smijeh ističu i kako su “dobacili čak i do Jajca i Makarske”, dok od kako kažu ”ozbiljnijih koncertnih nastupa” izdvajaju Festival filmske glazbe PosušjeFestival klapske pisme Posušje te Open City Festival u Mostaru.

Poslušajte njihov cover.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading