Select Page

Posuške cheerleadersice privode godinu kraju nastupima u Posušju

Posuške cheerleadersice privode godinu kraju nastupima u Posušju

Članice Hrvatskog cheerleading kluba Posušje ove subote su svojim roditeljima i obiteljima upriličile tri točke svojih cheerleading koreografija koje su tijekom godine uvježbavale.  Oko 60 članica kluba su u tri skupine ponosno izvele svoje efektne točke, te zaslužile veliki pljesak svojih najbližih.

Nakon nastupa uslijedio je božićni domjenak, a iz kluba su zahvalili svim roditeljima na podršci „jer bez njih ništa ne bi bilo moguće“, priopćeno je iz Hrvatskog cheerleading kluba Posušje.

Cheerleading klub u Posušju broji preko 60 aktivnih članova. Prema riječima predsjednice kluba Sanele Senjak, klub pruža mogućnost kvalitetnih treninga s licenciranom trenericom koja svakog vikenda dolazi u Posušje iz Međugorja. „Također, starije članice kluba pomažu u treniranju mlađih skupina, tako da imamo doista kvalitetne i redovite treninge“, kazala je Sanela Senjak za naš radio. Također je naglasila da se osim cheera treniraju i ostali plesovi kao što je MTV dance, te razni moderni plesovi. Treninzi se odvijaju u Gradskoj športskoj dvorani Posušje.

Posuške cheerleadersice ćete imati priliku vidjeti na manifestaciji „Božić u Posušju“ u četvrtak 23. prosinca u 18 sati na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju.

Radioposusje.ba (Tekst: Z. Pišković, foto: HCK Posušje)

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading