Select Page

Mario Prljević iz Kuglačkog kluba Posušje pojedinačni prvak Federacije

Mario Prljević iz Kuglačkog kluba Posušje pojedinačni prvak Federacije

Tijekom vikenda Sarajevo je bio domaćin kuglašima Federacije BiH. Na rasporedu je bilo pojedinačno prvenstvo FBiH u kuglanju za seniore.

Najbolji u dva nastupa je bio član Kuglačkog kluba Posušje Marijo Prljević koji je donio još jedan pehar na police posuškog kluba. Prljević je ukupno u dva nastupa oborio 1208 čunjeva i time ponio titulu najboljega pojedinca, odnosno zauzeo je prvo mjesto za pojedinačnog prvaka Federacije Bosne i Hercegovine.

Od posuških igrača još su braća Petric, Ivan i Pere osigurali nastup među osam igrača koji će se boriti u svibnju mjesecu za prvaka države. Ivan Petric je imao peti rezultat ovog natjecanja i srušio je 1182 čunja, Pere je pak imao šesti rezultat natjecanja pri čemu je srušio 1180 čunjeva.

Zanimljivo je spomenuti da je među konkurencijom svih kuglača u Federaciji Bosne i Hercegovine, ukupno 22 na ovom natjecanju, Kuglački klub Posušje imao još tri predstavnika. No, oni nisu izborili završnicu ovoga vikenda u Sarajevu. Bernard Malenica je ostao na trinaestom mjestu s 1136 srušena čunja, Ante Madunić odigrao je jedan nastup i srušio 557 čunjeva i time se smjestio na 17 mjesto, dok je Dragan Mišetić također odigrao  samo jedan nastup, srušio 529 čunjeva, te zauzeo 20 mjesto.  

Ukupno je na ovom natjecanju nastupio 21 kuglač iz osam kuglačkih klubova u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Radioposusje.ba (Tekst: Z. Pišković, foto: Kuglački klub Posušje)

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading