Select Page

Posuški bridžeri ostvaruju zavidne rezultate na natjecanjima

Posuški bridžeri ostvaruju zavidne rezultate na natjecanjima

Proteklog vikenda na izvoru Plive pokraj Šipova održano je trodnevno bridž natjecanje. Sudjelovali su klubovi iz Zadra, Splita, Pakraca, Banja Luke i Posušja. Odigrana su dva klupska natjecanja i jedan parski turnir. Bridž klub Herc iz Posušja je zauzeo prvo i treće mjesto na klupskim turnirima. Na parskom turniru Slaven Penava iz Posušja je osvojio treće mjesto igrajući u paru s Velimirom Zdjelar iz Banja Luke, dok su Igor Ćuk i Stanislav Mandurić zauzeli šesto mjesto.

1. rujna na parskom turniru u Zadru Slaven Penava je u paru s Velimirom Zdjelar zauzeo 4. mjesto. 2. rujna na međunarodnom turniru Pozdrav suncu-In memoriam Linda , Slaven Penava i Velimir Zdjelar su zauzeli šesto mjesto i bili nagrađeni kao najbolji strani par, dok su Stanislav Mandurić i Igor Ćuk zauzeli osmo mjesto. Na turniru je sudjelovalo 39 parova.

7. listopada na turniru Modro jezero u Imotskom su nastupili Slaven Penava, Zoran Bakula, Stanislav Mandurić i Igor Ćuk. Penava i Bakula su zauzeli osmo mjesto, dok su Ćuk i Mandurić bili deseti.

8. listopada na turniru Crveno jezero su nastupili Stanislav Mandurić, Ante Hrkać, Igor Ćuk i Zoran Bakula. Mandurić i Hrkać su zauzeli sedmo mjesto, dok su Bakula i Ćuk bili dvadeseti.

Bridž se u Posušju igra i ostvaruju se zavidni rezultati za ovako malu sredinu.

OGLASI

Loading