Select Page

“31 godina Radio Posušja”

“31 godina Radio Posušja”

19. srpnja Radio Posušje napunilo je 31 godinu. Kroz godine koje su za nama mnogi su ljudi bili uključeni u njegov rad, ugrađivali u njega svoja znanja i iskustva, bilo kao rukovoditelji, tehničari, spikeri, voditelji ili novinari. Ono što će mnogi priznati jednom kada u njega kročiš teško ga zaboravljaš i uvijek mu se iznova vraćaš.

„Mediji se danas nalaze u nezavidnom položaju, pogotovo mediji s hrvatskim predznakom, pa tako ni naš Radio onije pošteđen poteškoća s kojima se susreće u svakodnevnom poslovanju. Obzirom na činjenicu da postoji već 31 godinu i na ulogu koju je odigrao u Domovinskom ratu, bez imalo skromnosti smatram da je naš Radio svojevrsni posuški brand“, istaknuo je v.d. ravnatelj Damir Jurišić.

„U godinama koje su za nama Radio je prolazio brojne uspone i padove, ali ono što ga je održalo svakako je ustarajnost djelatnika i vjernost naših slušatelja te njihova privrženost frekvenciji 102,9 MHz. U našem malom mjestu ljetni mjeseci ne znače sezonu kiselih krastavaca, kako se u žargonu često nazivaju. Upravo tijekom ljetnih mjeseci kod nas je najviše posla, između ostaloga i zbog velikog broja događaja koji se organitziraju u sklopu manifestacije Posuško lito. Nastojimo svaki od događaja najaviti i popratiti na terenu. Rođendan neće proći bez slavlja. U nedjelju emitiramo još jednu emisiju želja i čestitki za naše mladence. Tako će i ovaj rođendan biti proslavljen radno“, dodaje Marija Budimir.

radioposusje.ba

OGLASI

Loading