Select Page

POSUŠKI GRADAC: Postavljeni smjerokazi, uvedena voda u školu, sanira se poljski put

POSUŠKI GRADAC: Postavljeni smjerokazi, uvedena voda u školu, sanira se poljski put

Na inicijativu Vijeća mjesne zajednice Gradac, općina Posušje, a u suradnji s JU Urbikom i JU Ceste ŽZH postavljena je turistička signalizacija i smjerokazi s nazivima zaseoka čime je ova mjesna zajednica poboljšala informiranost u okvirima lokalne zajednice.

Tako su postavljene table s natpisom svih zaseoka na prostoru mjesne zajednice: Tomilje, Begića Doci, Gornji Begići, Donji Begići, Vranjkov Brig, Sedlića Brig, Orečeva Draga, Lipovice, Grubišići i Radina Mala. Što se tiče turističke signalizacije postavljeni su natpisi za crkvu Sv. Franje Asiškog, groblje „Crkvine“ i starokršćansku baziliku.

U posljednje vrijeme dosta je sredstava uloženo u uređenje interijera područne škole u suradnji s općinom Posušje, a da se nastavlja s osiguravanjem što boljih uvjeta školovanja djeci, kojih je na Gracu na zadovoljstvo cijele zajednice preko 50, dokaz je uvođenje gradske vode u školu u suradnji s JP Vodovod d.o.o. Posušje.

Usporedo s nabrojanim aktivnostima napominjemo da je u tijeku sanacija poljskog puta koji gravitira u naseljima Gornji i Donji Begići i Begića Doci kojeg koriste stanovnici mjesne zajednice Gradac kao pristupni put na svoje parcele, koje se u posljednje vrijeme sve intenzivnije obrađuju. Put je trenutno u vrlo lošem stanju te se moralo pristupiti njegovoj sanaciji u okvirima naših mogućnosti.

Posušje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading