Select Page

OŠ IVANA MAŽURANIĆA: Veselim programom obilježili Dan škole

OŠ IVANA MAŽURANIĆA: Veselim programom obilježili Dan škole

Povodom Dana škole, ali i završetka školske godine, učenici i nastavnici Osnovne škole Ivana Mažuranića Posušje, te područnih škola Čitluk i Batin pripremili su već tradicionalnu svečanost koja je oduševila učenike, učitelje, nastavnike i roditelje koji su ispunili tribine velike gradske športske dvorane

Uz recitacije, ples i pjesmu uručene nagrade najuspješnijim učenicima. Ravnatelj središnje Osnovne škole Ivana Mažuranića Zvonimir Širić, uručio je dvjema kandidatkinjama u kategoriji učenika generacije, Jeleni Kovač i Mariti Milićević, kao i ovogodišnjoj dobitnici ovog priznanja Anđeli Širić, pohvalnice, diplomu i prigodne poklone.

Ravnatelj Zvonimir Širić je izrazio zadovoljstvo odličnom atmosferom i zabavom. “Najvažnije je da ovaj dan prođe u dobrom raspoloženju naših učenika, učitelja i nastavnika. Svi su se jako potrudili i priredba je bila zbilja zanimljiva,” kazao je Širić. Podsjetio je za naš portal koliko se prošle godine radilo na obnovi OŠ Ivana Mažuranića. “Jako je puno projekata iza nas. Prije svega bi istaknuo odlične rezultate naših učenika na raznim natjecanjima. Teško je uopće navesti koliko je bilo natjecanja, ali i nagrada. Bilo ih je zbilja puno. Jedan od novijih je i nagrada Lino višebojca koji nas je odabrao kao najbolje organizatore Lino višebojac natjecanja, a kojom smo čak i nagrađeni sa 1 500 KM. Moram izvojiti i mnoštvo infrastrukturnih projekata unutar naše škole zadnjih godinu dana. Tako smo ušli i program energetske učinkovitosti i dobili nove termofasade, u krilu škole smo sredili podove, a i na prozore stavili zaštitu od sunca koja se pokazala jako potrebnom, jer u nekim danima djeci je zbilja teško bilo boraviti u učionicama u kojima je udaralo sunce. Moram iskoristiti priliku i zahvaliti se načelniku Branki Bagi koji je jako puno projekata pomogao i koji je uvijek na raspolaganju,” kazao je ravnatelj Širić.

Atmosferu ovog veselog školskog događaja donosimo u fotogaleriji:

opcina-posusje.ba/posusje.net

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading