Select Page

Posuški mališani osvojili treće mjesto na državnom natjecanju u sportskim igrama mladih

Posuški mališani osvojili treće mjesto na državnom natjecanju u sportskim igrama mladih

Učenici i učenice 3.e razreda Osnovne škole Ivana Mažuranića u Posušju koji su za ovu prigodu odabrali naziv “Baby Lasagne” osvojili su fenomenalno treće mjesto na državnoj razini u sportskim igrama mladih u kategoriji “Graničar”.

Njihov put do uspjeha započeo je trodnevnim boravkom u hotelu Hollywood u Sarajevu, gdje su zajedno sa svojom učiteljicom Ivanom Pašalić, uživali u ugodnom smještaju i pripremama za natjecanje. Iako je bio upitan i sam odlazak na natjecanje, sve se završilo s medaljama u rukama ovih mladih natjecatelja, zahvaljujući entuzijazmu njihove učiteljice Ivane Pašalić, koja se potrudila da ekipa dođe na ovaj veliki događaj koji će njen 3.e zasigurno pamtiti cijeli život.

Obilazak glavnog grada Bosne i Hercegovine u pratnji vodiča, druženje s kolegama iz drugih bh. gradova, zabava i igre pred publikom te na kraju izlazak na postolje i osvajanje medalje u konkurenciji od više od 50 škola, zapravo se ne mogu riječima opisati. Ovi mladi ljudi danas su pokazali kako se zajedničkim trudom i radom mogu postići velike stvari, a vjera u uspjeh ključna je u postizanju zadanih ciljeva.

Osim navedenog uspjeha, valja istaknuti i pojedinačan uspjeh Sabine Bešlić, učenice Osnovne škole Franice Dall’era u Viru, koja je osvojila drugo mjesto u kategoriji “Atletika”, a u Sarajevo je stigla u pratnji učiteljice Mare Galić.
Također, velike pohvale idu i učiteljici Ljiljani Pirić, koja je izdvojila svoje vrijeme i dovela djecu iz škole u Rakitnu na natjecanje.

Naš portal zabilježio je neke od najboljih trenutaka na samom natjecanju. Podsjećamo, sportske igre mladih održavaju se već 14 godina, a okupljaju djecu iz svih dijelova Bosne i Hercegovine pod sloganom “Igre su zakon!”

OGLASI

Loading